Geschreven op . Geplaatst in Marriage Course (cat.).

Marriage Course

Marriage course 2Een update voor je huwelijk nodig? Dan kan je dit najaar voor de Marriage Course terecht in de Binnenwaai (kerk op IJburg). De Marriage Course is inmiddels een bekend begrip in Nederland. Op dit moment draaien er al 175 Marriage Courses.

VOOR WIE?

De Marriage Course is voor ieder stel dat wil werken aan zijn relatie. Daarbij maakt het niet uit of je minder dan een jaar of meer dan dertig jaar getrouwd bent.

Als je een goed huwelijk hebt, dan kan deze cursus helpen je relatie te verdiepen.

Als je huwelijk moeizaam is, omdat je tegen pijnpunten aanloopt, dan geeft de cursus praktische tips om hieraan te werken.

Het kan ook zijn dat je voor een nieuwe uitdaging in je relatie staat bijvoorbeeld de geboorte van een kind, een verandering in je loopbaan, verdriet waarmee je te maken hebt, de opvoeding van een puber. Het is goed om daar samen mee aan de slag te gaan en deze cursus helpt je daarbij.

Hoewel de cursus gebaseerd is op christelijke principes, kan ieder stel met of zonder christelijke geloofsovertuiging meedoen.

 

De Marriage Course wordt georganiseerd door twee kerken: De Binnenwaai en Crossroads. Twee kerken die willen werken aan versterking van bestaande relaties. Een van de middelen is de Marriage Course.

Voor meer informatie en vragen, mail naar