Skip to main content

Bijbelstudie Binnenwaai

Regelmatig is er op donderdagavond een Bijbelstudie avond in De Binnenwaai. Op deze avonden gaan we met elkaar in gesprek over een bepaald thema. Welkom om aan te sluiten!

De komende Bijbelstudiereeks wordt georganiseerd door Fedde Jonker en gaat over Luisterend Bidden.

God spreekt!!

Dat is echt waar, eigenlijk spreekt Hij voortdurend tot ons, via Zijn woord maar ook op andere wijzen. Het punt is: horen we Hem ook? We bieden in De Binnenwaai een gemeentecursus Luisterend Bidden aan om ons daarin te oefenen. Maar ook om kennis over dit onderwerp op te doen. Ik kan daar pagina’s over vol schrijven maar ik vat het als volgt samen: In de gemeente van Christus mogen we Gods stem leren verstaan en elkaar opbouwen, troosten en bemoedigen met de woorden die Gods Geest ons ingeeft. Wij bidden maar al te vaak over wat wij graag van God willen, maar het is ook goed te luisteren wat Hij wil en wat Hij ons wil geven of laten doorgeven.

De geven van deze cursus is een onderdeel van mijn studie Gods Koninkrijk en de Heilige Geest, ik wordt dus uitgebreid toegerust en oefen ook in het leiden van de cursus. Met wat ik daar meemaak kan ik je de cursus van harte aanbevelen; het is een enorme verrijking en prachtige ervaring!

De cursus wordt gegeven op avonden van 19.30 tot uiterlijk 22.00 uur op de volgende data: 13 april, 20 april, 16 mei, 25 mei, 8 juni en 22 juni, in De Binnenwaai of een andere locatie op IJburg.  Er is een werk/leesboek beschikbaar zodat je, als je een avond mist, toch de oefening kunt doen en de stof tot je kan nemen. Wel is het zaak zeker 4 van de 6 keer te komen. Wil je hier meer van weten en durf je het ook eens te proberen (wees gerust groot deel lijkt op lectio divina) stuur me dan een mail of een whatsappje 0651748295.

Groet en hopelijk zie ik je daar! Fedde Jonker