Skip to main content

Vieringen in de Binnenwaai

Elke zondag is er om 11 uur een viering in De Binnenwaai. Soms is dat een viering met een liturgie en een preek, soms een brunchviering, meditatieve viering of kinder/jeugdviering. Hieronder zie je informatie over de viering van aankomende zondag.

Komende viering: Zondag 26 mei - Alternatieve viering

Zondag 26 mei is er om 11 uur een viering met Jabik de Vries en Tim Klein Hanveld over de vraag: Waar kom je vandaan?

Als Amsterdammers zijn we gewend elkaar bij een kennismaking te vragen waar we vandaan komen. Tim en Jabik stellen ons deze vraag ook. In vertellingen en in muziek geven ze ook zelf antwoord.
Zegt onze geboorteplaats iets over wie we zijn? Komen we er nog wel eens, en wat doen we daar dan? Tijdens de viering koesteren we de steegjes van eens en de veldjes van ooit, en misschien toch ook ons afscheid daarvan. Maar misschien is er ook een oorsprong die we nooit kunnen verlaten. Waar we ook vandaan komen, wie we ook achter lieten in de straten van onze kinderjaren, in de Binnenwaai komen we samen.

Voor de kinderen is er een apart programma. Na afloop geeft penningmeester Jason nog een korte toelichting over onze financiën en de Pinksteractie. Daarna is er bij koffie en thee gelegenheid elkaar te ontmoeten.

Je bent van harte welkom!

Diensten komende tijd

2 juni

Viering met Ds. Marjolein Hekman

9 juni

Viering Anne Bolhuis

16 juni

Oecumenische viering met Lectio Divina

23 juni

Viering met Arjen Niezen 

30 juni

Viering met Ds. Riekje van Osnabrugge