Skip to main content

Pim Jonker

Mijn naam is Pim Jonker en samen met mijn man zijn we in 2013 op IJburg komen wonen en bij De Binnenwaai betrokken.

Bijna elke zondag ‘laad ik me weer op’ door de viering bij te wonen en contact te hebben met anderen. Met plezier zet ik me in voor deze kerk, omdat ik het belangrijk vind dat deze kerk op IJburg is. We willen een plek bieden waar een ieder welkom is en gerespecteerd wordt. Ik vind het fijn om met het christelijk geloof bezig te zijn en me van daaruit voor de kerk en de ander in te zetten. Ik geniet van de huiselijke sfeer van De Binnenwaai, van inspirerende bijeenkomsten en de verbinding met de ander.

De laatste jaren werk ik mee aan de kerstvieringen op kerstavond, waar ruim 300 mensen naar toe komen. Als voorzitter van het kernteam houd ik me bezig met vele aspecten van De Binnenwaai, waaronder ook de contacten met de andere 2 Protestantse kerken in Oost. Een aantal activiteiten wordt vanuit de samenwerking van deze 3 kerken aangeboden.

Andere bezigheden van mij zijn: hulp bij financiële inloopspreekuren, ondersteunen van Syrisch gezin en mantelzorger voor mijn vader. In het verleden werkte ik in het basisonderwijs en later als maatschappelijk werker.

  • Hits: 4547