Skip to main content

Kerst 2023

Kerstavond - zondag 24 december  

Om 19:00 ben je van harte welkom in De Binnenwaai voor een interactief Kerstverhaal voor jong en oud. We gaan het Kerstverhaal helemaal meemaken: Jozef en Maria, de herbergier, herders en keizer Augustus... Ze zijn er allemaal! En ze vertellen ons hun verhaal. De kinderen dragen bij aan het verhaal door voorwerpen die ze aan de vertellers geven. Wie heeft er een voerbak voor het kindje? Wie een sleutel om nog snel het huis op slot te kunnen doen?

Tussendoor zingen we sfeervolle Kerstliederen onder begeleiding van gitaarmuziek van Alexander Kyrkos en een aantal van zijn jonge leerlingen. Zo komt het Kerstverhaal binnen! Alle kinderen zijn van harte welkom met hun (groot)ouders en natuurlijk zijn alle volwassenen ook van harte welkom om mee te luisteren en kijken naar dit verhaal. 

Na afloop is er iets lekkers te drinken en ben je van harte welkom nog even gezellig te blijven. 

Om 21.00 uur is er een intieme, verstilde viering met het kerstverhaal, kerstliederen, muziek, lichtjesceremonie, geïnspireerde tekst en gebed
Thema: "Een stralend licht - Wijs ons de weg naar Uw vrede"
Met medewerking van: Arni Hubbeling, Mariëtte Bos, Pim Jonker en Marjolein Hekman.

Eerste Kerstdag - maandag 25 december 
Op 25 december om 11:00 ben je van harte welkom voor een feestelijke viering in De Binnenwaai. Voorganger is Marjolein Hekman en Elena Manevska speelt op de vleugel. Een moment om even uit alle kerstdrukte te ontsnappen en samen de geboorte van Jezus op aarde te vieren. Wat betekent de geboorte van dat kleine kindje zo lang geleden voor ons nu? Op welke manier brengt het vandaag redding en vrijheid? Licht in het donker? We zingen met elkaar kerstliederen en horen het kerstverhaal. Ook luisteren we naar twee prachtige liederen van het Binnenwaaikoor! Iedereen van jong tot oud is van harte welkom. Thema: “Zet je hart open”