Skip to main content

Kerst 2022

Kinderkerstcafé

Zondagmiddag 18 december om 13:30 ben je van harte welkom in Dok48 voor het kinderkerstcafe. Het kerstverhaal wordt verteld en de kinderen kunnen op een interactieve manier meedoen. 

Toegang is gratis, drankjes voor eigen kosten. 

Kerstavond op IJburg

Op kerstavond, zaterdag 24 december, ben je van harte welkom vanaf 19u in De Binnenwaai en buiten voor De Binnenwaai op het Ed Pelsterpark. Er is alle ruimte voor ontmoeting met je IJburgse buren bij een vuurkorf onder het genot van een kop warme kop chocolademelk. Er is gezelligheid en de mogelijkheid een mooie kerstwens op te schrijven.

Op specifieke momenten tijdens deze avond zal het Kinderkerstkoor zingen en de IJburgfanfare spelen. Ook zijn er twee momenten waarop een verhaal wordt verteld. Het eerste verhaal is speciaal voor jonge kinderen met Dick Bruna figuren waar de kinderen ook vrolijk aan mee kunnen doen. Het tweede verhaal is voor jong én oud en nodigt uit je blik verder te openen voor de betekenis van Kerst. 

Om ongeveer 21:15 wordt de avond afgesloten met een verwachtingsvolle viering in De Binnenwaai met kerstliederen, een stil moment en inspiratie.

Je bent van harte welkom! 

Kerstochtend

Kerstochtend, zondag 25 december, is er om 11 uur een kerstviering voor jong en oud in De Binnenwaai. We zingen samen, er wordt uit de Bijbel gelezen en er is een overweging. Ds. Riekje van Osnabrugge gaat voor in deze viering. Elena Manevska speelt op de vleugel en Tjakina Oosting speelt op de Cello. Na de viering is er koffie en kerstbrood, welkom!